Sergi Fotògraf Vic

Sergi Pérez Fernández


fotografia de casament

Em dic Sergi Pérez Fernández i soc fotògraf, ho duc al meu ADN, gràcies a la passió que el meu pare, també fotògraf, em va transmetre de petit. Per nosaltres la fotografia ha estat sempre el mitjà per crear records per a tota la vida.

Vaig néixer fa poc més de quaranta-un anys i no recordo ni un sol dia en el qual la fotografia no hi hagi estat present. Amb catorze anys aprenia del pare atenent a la botiga de Salt, ajudant-lo en els reportatges del poble com ara carnavals i desfilades. M'agradava tant que amb setze anys ja vaig començar a fer fotografies de casaments.

Fotògraf tot terreny

El pare, veient que la meva gran passió era la fotografia, a divuit anys em va ajudar a obrir un negoci a Santa Coloma de Farners, mentre paral·lelament estudiava el meu primer i únic any a l'Escola de Belles Arts d'Olot. Al cap de dos anys vaig decidir marxar de casa i emprendre obrint noves botigues de fotografia a Vic i Manlleu.

Més endavant vaig tenir l'oportunitat d'anar a viure a Barcelona i vaig seguir vinculat al món de la fotografia venent i fent fotos d'Orles, tot un repte aconseguir treure el millor de cada estudiant tenint en compte la roba tan lletja que els fan posar.

fotografia de casament

Però tal com diu el refrany "Volta el món i torna al Born" i com no podia ser d'una altra manera, vaig tornar a emprendre un nou negoci a Vic, en aquesta ocasió dins del sector de la fotografia eròtica, un ram desconegut per mi que vaig compaginar amb un projecte compartit amb un soci, que vam poder gaudir un parell d'anys.

M'he dedicat a la realització de fotografia eròtica durant vuit anys. Al llarg d'aquesta etapa vaig obrir un portal web anomenat Estudio Glamour, on només ensenyava les fotografies sensuals, i vaig començar a rebre feines de tot arreu, França, Itàlia, Alemanya, les models venien fins a Barcelona i allà treballàvem.

Passada aquesta etapa, vaig decidir retornar al món de la fotografia més tradicional i vaig passar a formar part de l'equip d'una de les botigues amb més experiència de Vic i així vaig reprendre el contacte amb el públic.

sessions fotogràfiques embarassada

Actualment, amb vint-i-cinc anys d'experiència dins del món de la fotografia, he decidit engegar dos projectes nous dins d'un mateix espai a Vic:

Sergi Fotògraf, espai destinat a seguir creixent i compartint la meva experiència en la realització de fotografies de casament, books familiars, sessions de models, e-commerce i Fotofília Vic, el meu caprici i gran il·lusió, un espai íntegrament dedicat als aficionats a la fotografia, concebut per a gaudir d'aquest art amb una sala d'exposicions, una aula docent on es programen tota mena de cursos orientats a ensenyar tota mena de tècniques fotogràfiques, un petit plató , un laboratori de blanc i Negre i maquinària on poder imprimir en alta qualitat!


T'atreveixes a posar-te davant la meva càmera?

Sergi Fotògraf

Fotografia bonica, senzilla i sincera


Vols veure les meves galeries?

Ara ja saps qui sóc, d'on surto i que he fet.

Entra al següent enllaç i veuràs com treballo.